E-mail is een vertrouwde en essentiële manier om vertrouwde informatie uit te wisselen. Helaas heeft het ontwerp van het oorspronkelijke e-mail communicatiesysteem een paar serieuze kwetsbaarheden, waardoor het e-mailsysteem eenvoudig misbruikt kan worden en jouw organisatie schade kan oplopen.

Uit het meest recente onderzoek van de KvK blijkt dat zowel kleine als grote Nederlandse ondernemingen te maken krijgen met cyberaanvallen, gemiddeld 294 per bedrijf per week. De gemiddelde schade per geslaagde cyberaanval bedraagt €67.000,-.

CEO-fraude

Eén van je medewerkers ontvangt een e-mailbericht dat van de CEO of CFO afkomstig lijkt te zijn, met het verzoek om gevoelige data te delen of geld over te schrijven naar een rekening van een fraudeur.

Spookfacturen

Medewerkers van jouw inkoopafdeling ontvangen via een ogenschijnlijk betrouwbaar e-mailbericht van een bekende leverancier een betalingsverzoek naar de rekening van een fraudeur.

Phishing

Jouw klanten ontvangen een e-mail van jouw organisatie, welke in feite van een fraudeur afkomstig is. Deze probeert om gevoelige data te verkrijgen, malware te installeren of andere schade te veroorzaken.

Diefstal persoonlijke data

Criminelen proberen met nep e-mails naar personeelszaken persoonlijk identificeerbare informatie (PII) of financiële data van jouw werknemers en leidinggevenden te verkrijgen.

Attorney impersonation

Fraudeurs doen zich via een ogenschijnlijk betrouwbaar e-mailbericht voor als een advocaat of een advocatenkantoor om cruciale en vertrouwelijke zakelijke gegevens te ontvreemden.

E-mail reputatieschade

Jouw e-maildomein wordt misbruikt om SPAM te verspreiden, waardoor je e-maildomein in meerdere SPAM blacklists belandt. Jouw uitgaande e-mail wordt wereldwijd geblokkeerd.

Het is de laatste tijd met tal van voorbeelden pijnlijk gebleken dat verschillende Nederlandse organisaties hierdoor grote financiële risico’s en reputatieschade hebben opgelopen.

Voorkom alle risico’s en laat de e-mail security experts van DMARCSaaS jouw e-mailbeveiliging verzorgen. Met onze managed dienstverlening heb jij geen omkijken naar e-mailbeveiliging en verklein je de kans dat jouw organisatie slachtoffer wordt van de bovengenoemde risico’s.

Controleer de huidige beveiliging van jouw domein:

1000+

actieve domeinen

5000+

inactieve domeinen

1.5 mld+

e-mails geverifieerd

20+ jaar

expertise

Waarom DMARCSaaS

Lees meer over de voordelen van DMARCSaaS

Vraag nu een vrijblijvende risicoanalyse aan

Vul het onderstaande formulier in en ons team van cyber security specialisten controleert jouw e-maildomeinen op meer dan 20 kritieke punten. We laten je zien hoe jouw e-mailbeveiliging verbeterd kan worden.