DMARCSaaS verwelkomt Sander Nieuwstraten als CEO

DMARCSaaS B.V. heeft per 1 september Sander Nieuwstraten aangesteld als CEO. DMARCSaaS B.V. levert een geautomatiseerde managed service voor het inrichten en beheren van e-mail authenticatie technieken. Het antwoord op phishing, CEO- fraude, spam, impersonatie en spoofing.

Voordat Nieuwstraten werd aangesteld bij DMARCSaaS heeft hij in de periode van 20 jaar verschillende directie en management functies binnen de IT Security industrie bekleed. Hij vervulde onder andere de rol van EMEA sales director bij Arrow. Daarvoor is hij managing director geweest van Westcon Security en Azlan. Deze indrukwekkende carrière en zijn kennis en expertise van partner gedreven verkoopstrategieën maakt hem zeer geschikt om DMARCSaaS te leiden in deze groeifase.

Strategie en groei

De focus zal liggen op de verdere uitbouw van DMARCSaaS. “Ik kijk er naar uit mij bezig te houden met de verdere strategie en groei van DMARCSaaS. Slecht beveiligde e-mailstromen vormen nog steeds een te groot risico voor organisaties met als groot gevolg financiële en reputatieschade en het verlies van vertrouwelijke gegevens. DMARCSaaS is de oplossing om dat risico tegen te gaan. Om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar onze geautomatiseerde managed dienst, ga ik mij in eerste instantie richten op onze partner gedreven verkoopstrategie en me bezig houden met het werven van nieuwe resellers binnen EMEA.” Aldus Sander Nieuwstraten.

 

DMARCSaaS

DMARCSaaS  is een geautomatiseerde managed service voor het inrichten en beheren van drie e-mail authenticatietechnieken voor uw inkomende en uitgaande e-mailverkeer: SPF, DKIM en DMARC. Na de inrichting blijft DMARCSaaS deze beveiliging vervolgens permanent automatisch monitoren en de klanten adviseren. DMARCSaaS is actief in verschillende sectoren zoals o.a. gezondheidszorg, financiële instellingen, nuts/ productiebedrijven, universiteiten, retail, advocatuur tot (semi-) overheden.

 

Informatie DMARCSaaS B.V.:

Sander Nieuwstraten

+31 6 53315608

Sander.Nieuwstraten@dmarcsaas.com

www.dmarcsaas.com