DMARCSaaS verwelkomt Tom White als Director of Business Development

DMARCSaaS B.V. heeft Tom White per 6 september benoemd tot Director of Business Development. DMARCSaaS biedt een volledig managed service voor het opzetten, bewaken, optimaliseren en beheren van bekende e-mailauthenticatietechnieken: SPF, DKIM, DMARC en BIMI.

DMARC is een protocol dat, mits goed ingeregeld, de e-maildomeinen (DNS) van een organisatie tegen CEO-fraude, phishing, impersonatie en blacklisting beveiligt.

Tom White heeft meer dan 25 jaar commerciële en managementervaring binnen diverse technische industrieën. Hij is ook mede-oprichter van de groene energie startup Supersola. Zijn ervaring in het bouwen en leiden van professionele, toegewijde en cross-functionele teams bij organisaties als Worth Internet Systems en Canon Nederland zal goed vertalen naar het snel opschalen van DMARCSaaS.

“Ik presteer goed in omstandigheden waar wendbaarheid en veelzijdigheid de sleutel zijn tot positieve groei en transformatie. Met een focus op klanttevredenheid, teambuilding en een ‘can do!’-houding kijk ik ernaar uit om bij te dragen aan de snelle groei van DMARCSaaS.”

Controleer de huidige beveiliging van jouw domeinnaam: